Однокімнатна квартира в новобудові на Пісках
Однокімнатна квартира в новобудові на Пісках
Однокімнатна квартира в новобудові на Пісках
Однокімнатна квартира в новобудові на Пісках
Однокімнатна квартира в новобудові на Пісках
Однокімнатна квартира в новобудові на Пісках

Номер оголошення 396339

Опис

Ваш малюк вже зовсім дорослий? Здається, ще вчора він вимагав, щоб Ви завжди були поруч, а вже сьогодні Ви не можете зайти в його кімнату без стуку? Раніше він розкидав іграшки, а тепер це гори речей, які він називає «творчим безладом»? Він все ще «маленький», хоча вже такий дорослий, і Ви бажаєте для нього самого кращого? А що може бути краще окремої квартири в новому будинку? Подумайте про це. І нехай зараз Вам здається, що ще занадто рано відокремлювати чадо від сім'ї, у Вас є майже рік, для того, що б звикнути до цієї думки і підготувати все найкращим чином!

Якщо у Вас є мрія про окремій квартирі для Вашої дитини, щодня заряджає природною енергією і змінює життя на краще - це пропозиція стане для вас справжнім відкриттям.

Адже це Ваша дитина і Ви завжди бажали для нього тільки самого кращого з того що можна йому запропонувати!

Отже:

15 000$ за 40,42м2 місце

ЖК «Козак – Сіті». Новобуд. Південний мікрорайон.

4 будинки по 10 поверхів.

Атрибути «Козак – Сіті» – запам'ятовується фасад в кращих традиціях західноєвропейських міст з обробкою сучасними функціональними матеріалами, продумане планування, високоякісні інженерні системи, паркінг, розвинена інфраструктура і прекрасна екологія. Два будинки вже здані.

Що конкретно ми пропонуємо? Однокімнатну квартиру площею 40,42м2 місце в новому будинку. Будинок№ 78 будинок, здача в грудні цього року. За 15 000$ Ви отримуєте відмінну квартиру з самодостатньою інфраструктурою в екологічно чистому районі в місті.

Залізобетонне сучасний будинок утеплюється плитами з мінеральної вати (енергозберігаючим матеріалом з відмінними звукопоглинальними властивостями), будуть встановлені скла з потужною затримкою тепла і звукоізоляцією, квартири будуть опалюються самими сучасними і якісними газовими котлами з розведенням на подачу тепла і гарячої води, сталеві радіатори опалення c терморегуляторами; надійні броньовані двері, не пропустять в квартиру навіть полум'я пожежі, звукоізоляція у підлогах забезпечить Вашому чаду тишу і комфорт. Це квартира про яку впевнено можна буде сказати : «Мій дім – моя фортеця!» І нагадую, все це всього за 15 000$. Телефонуйте. Купуйте. Дбайте про майбутнє вже зараз!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир оренда нерухомості Запоріжжя та Запорізької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир   оренда нерухомості Запоріжжя та Запорізької області