Здача в оренду маслоцеху

Номер оголошення 292688

Опис

Здаємо в оренду маслоцех по виробництву рослинної олії, макухи і паливних брикетів з насіння соняшника, ріпака чи сої (повний цикл, цілодобова робота).Загальна здатність переробки соняшнику становить 100-300 т/добу, вихід олії – 40-44%, макухи – 52-65%, брикетів з біомаси – 50 т/добу. Є потенціал до нарощування обсягів.

В оренду входить експлуатація територій, будівель та обладнання. Забезпечується також супровід нашого технолога, лаборанта, начальника виробництва. Надається повністю обладнаний офіс, а також послуги менеджменту і бухгалтерії. Цехи в робочому стані та з укомплектованим штатом.

Об'єкти:

Долгінцево (вул. Транспортна, 1, р. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.): 2 цехи по переробці олії, 1 брикетний цех, 1 ангар, лабораторія, вагова для авто 80 т, капітальний ремонт у 2014 р., загальна площа 7962 м2, площа критих приміщень 3593 м2.

с. Вільне (вул. Ювілейна, 55, Апостолівський р-н, Дніпропетровська обл.): 1 цех по переробці олії, 1 офісна будівля, 1 склад, вагова для авто 80 т, капітальний ремонт у 2017 р., загальна площа 3426 м2, площа критих приміщень 930 м2.

Переваги: Всі території огороджені та охороняються, забезпечені системами відеоспостереження, проведена електрика, вода (гір. і хол.), встановлені маслопреси, брикетні преси, норії, жаровні, маслопровід, управління з пульта, туалети, душі, місця відпочинку робітників, ангар, зерносклади, наливні ємності. Одноразовий об'єм зберігання наливна продукції до 1000 т сировини – 1200 т, готової продукції – 2000 т. Є під'їзної шлях для ж/д навантаження. Вигідне розташування по відношенню до фермерським господарствам з сприятливими умовами для вирощування олійних культур і до портів.

Більш детальна інформація на сайті: http://www.agrostilplus.com.ua/index.php/glavnaya/arenda-maslotsekha

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир оренда нерухомості Кривого Рогу та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир   оренда нерухомості Кривого Рогу та Дніпропетровської області