1. Головна
    1. Квартири
      1. Квартира в Елітному будинку, з ремонтом, меблями,заїжджай і живи

Номер оголошення 315067

Опис

Новий, перспективний, активно розвивається район в місті Ірпінь. Це шматочок європейського містечка, який дасть вам незабутні відчуття від комфортного життя.

Квартира, з ремонтом зробленим для себе, повністю укомплектована меблями. Квартира з невеликою площею, але з великим функціоналом, є все необхідне для зручного і комфортного життя. Засклений балкон з двома виходами, один в кухню, інший в кімнату. Це місце для зберігання консервації, особистих речей або просто місце для відпочинку з прекрасним видом з вікна.

В кімнаті шафа-купе з двома диванами на підлозі паркет. Натяжні стелі в кожній кімнаті. В кухні, ванній та коридорі на підлозі плитка.У кухні залишається стильна, вбудовані меблі, обідній стіл і стильні стільці.

Газова поверхня електрична духовка, витяжка все це від компанії PYRAMIDA будуть радувати майбутню господиню. Двоконтурний котел ARISTON у зимовий період дасть вам можливість економити на автономному опаленні. Скрізь стоять двокамерні, пластикові вікна, забезпечуючи тепло і тишу в квартирі.

Квартира дуже тепла і економна у витратах в зимовий період. за цю ціну ви отримуєте не тільки всі меблі, але ще всі принади життя в сучасному житловому комплексі, де закрита прибудинкова територія, своє місце для паркування, окремі зони відпочинку. Комфорт і безпека!

У пішої доступності школа, садок, магазини, ринок, парк, супермаркет. Практично біля будинку зупинка громадського транспорту, №7 по місту та №379 в Київ, до Академмістечка 20-25 хвилин. Причина продажу квартири — розширення площі для молодої сім'ї.

Телефонуйте прямо зараз і не пропустіть цю можливість придбати таку квартиру в райському місці!

На цій сторінці ви можете купити/замовити недорого квартира в Елітному будинку, з ремонтом, меблями,заїжджай і живи р. Ірпінь за ціною 26900 грн. Для зв'язку з продавцем, зателефонуйте йому за вказаним телефоном або натисніть кнопку "Написати продавцю". На дошці безкоштовних оголошень Розпродаж онлайн ви можете знайти бу і нові товари з фото і знижкою, дешевше, ніж на олх.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир оренда нерухомості Ірпіну та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир   оренда нерухомості Ірпіну та Київської області