Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі
Продам садибу в Магдалинівському районі

Номер оголошення 259093

Опис

Великий будинок 50 км від Дніпра. В екологічно чистому місці, поблизу немає ферм і підприємств. Будинок з теплими кахельними підлогами, великою чавунною топкою-каміном, 4 потужних кондиціонера, в камінному залі натяжна французька стеля, великі арочні вікна. В будинку двері з натурального дерева. Кухня на 2 відділення, зі своєю душовою і виходом в підвал.Розводка під бойлери, газова колонка, висновок для посудомийної машини. Гостьовий дім, 48м2 повністю автономний, з газовим і електричним опаленням, вводи окремі. Великий двір парканом по периметру, звук з вулиці не проникає.Уч 37 сот+1.5 га. Високий товстостінний паркан з арками, облицьований плитняком, укритий натуральною черепицею, своя свердловина 48 м, багато госп.будівель,3 види опалення, 3-х зонний лічильник, 3х фазний ввід, фонтан, маленький водоспад, водоспад 4 метровий, водойма на 60тонн води з автоматичним наповненням, автоматичний полив, відеоспостереження, освітлення з датчиками руху по периметру ділянки, сигналізація, автоматичні гаражні ворота, газони, хвойники, альпійська гірка, зона відпочинку з барбекю, розводка води по всій ділянці, компресор з трубами по периметру ділянки, дизельний генератор з автоматичним контролем. Супутникові антени по 4 головки, розводка по всьому будинку. Інтернет Інтертелеком. 3 домофона, спареные між собою, можна спілкуватися не переходячи по дому, автоматичний замок на хвіртці. Котли газові, електричні з оформленими документами на опалення , твердопаливний Viadrus 24, на 8 секцій з автоматикою. Великі ненаполняемые зливні ями.Сауна, критий госп.двір 100м2, 2 підвали, котельня на 2 відділення з окремим входом. Усі будівлі під натуральною черепицею. Великий виноградник. Всі господарські приміщення чисті, за призначенням не використовувалися. Собівартість у кілька разів перевищує вказану ціну.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир оренда нерухомості Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир   оренда нерухомості Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області