Північний Кіпр - кращі ціни

Номер оголошення 352075

Опис

Якщо вас притягують сяючі блакитні води, що оточують острів Кіпр, і ви мрієте купити там свою власність - вам пощастило! Компанія Alliance Estate до ваших послуг, і фахівці компанії допоможуть вам пройти кожен етап процесу купівлі нерухомості на Північному Кіпрі - від безкоштовного оглядового туру і знайомства з нерухомістю і островом до оформлення ВЖ, управління орендою вашого житла і отримання повного права володіння.

Сайт компанії Alliance Estate пропонує величезний вибір нерухомості в Кірені, Фамагусте, Іскеле, Нікосії, і в невеликих поселеннях Північного Кіпру , таких як Татлису, Эсентепе або Тузла. Незалежно від того, чи шукаєте ви будинок для відпочинку біля пісочного пляжу, квартиру в місті або навіть розкішну віллу з басейном, ви знайдете всі необхідні властивості на сайті Alliance Estate.

 

Вам буде призначено ваш власний досвідчений і ліцензований агент по нерухомості, який буде інвестувати час у вашу мрію. Приділивши особливу увагу вашим конкретним вимогам, фахівець нашої компанії проведе вас через вибір усіх необхідних властивостей, що гарантують, що в процесі покупки і проживання не буде витрачено ніякого додаткового часу або грошей.

Приєднуйтесь до ліги задоволених нових домовласників і розділіть з ними досвід лояльного і професійного підходу фахівців компанії до своєї роботи. Юридична гарантія чистоти угоди, кращі ціни, управління житлом і орендою вашої квартири або будинку - комплексний підхід гарантується нашим клієнтам.

Чи готові ви закохатися в свою нову квартиру або новий будинок? Відвідайте веб-сайт сьогодні і запишіться на безкоштовний оглядовий тур від компанії.

Зустріч в аеропорту, безкоштовне проживання, огляд регіонів і вибір нерухомості, консультації адвокатів і забудовників, нерухомість від власників та земельні ділянки - ми будемо з вами на протязі всього процесі покупки!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир оренда нерухомості Алушти та Автономної Республіки Крим в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир   оренда нерухомості Алушти та Автономної Республіки Крим