Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії
Нерухомість в Словенії

Номер оголошення 192004

Опис

Наша компанія MIRAG INVEST D. O. O., є зареєстрованим підприємством на території Словенії. Ми успішно працюємо з 1 вересня 1989 року і пропонуємо нашим партнерам і клієнтам наступні послуги:операції з нерухомістю,бухгалтерське обслуговування та облік,аудиторські послуги,фінансові послуги,інвестиційна діяльність.У штаті нашої компанії працюють понад 30 фахівців. Ми володіємо всіма необхідними ліцензіями та сертифікатами і постійно беремо участь у різних форумах і семінарах для підвищення нашої кваліфікації. В даний час нашими співробітниками і партнерами є дипломовані юристи, професійні ліцензовані маклери, економісти, бухгалтера і грамотні консультанти, які володіють словенським, російською, англійською та італійською мовами.Ми стежимо за нашою базою пропонованих об'єктів і можемо гарантувати Вам актуальність представлених пропозицій.Ми готові запропонувати Вам повний спектр послуг з пошуку, купівлі і оформлення всіх типів об'єктів нерухомості в Словенії.Офіси нашої компанії розташовані в столиці Словенії і на адріатичному узбережжі.Ми готові відповісти на всі ваші запитання. Всі наші консультації абсолютно безкоштовні.

Центральний офіс в СловеніїMIRAG INVEST D. O. O.
Slovenia1000 LjubljanaVosnjakova 1Відділ по роботі з нерухомістю:Тел. +386 64 177 151 (англійська та російська мова)Відділ по реєстрації компаній та отримання ВНЖ:Тел: +386 64 233 000 ( українська та російська мова )Відділ реконструкції та будівництва:Тел: +386 64 181 918 ( словенська мова )Тел: +386 30 676 624 ( російська мова )E-mail: info@mirag.si
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир оренда нерухомості Кіровограда та Кіровоградської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет Дім - оголошення з продажу будинків, квартир   оренда нерухомості Кіровограда та Кіровоградської області